L'Ajuntament de Bolvir ha fet una aposta decidida per la música com un dels principals reclams del municipi per aquesta pròxima campanya turística d'estiu. El programa d'actuacions al poble inclou tres cartells amb els dites Rock Jove B!deBolvir, el Cicle de Jazz i un recital de piano, formant un ventall divers per tal d'atraure visitants de totes les tendències.

La primera de les cites serà el 4 d'agost: el concert de rock a càrrec d'Itaca Band i Núria Graham, com a telonera. La segona sessió musical de l'estiu, emmarcada en el festival Les claus del clàssic a la Cerdanya serà la pianista Eloísa Cascio. El recital es farà a l'església de Santa Cecília el 7 d'agost a les 7 del vespre.

Per la seva banda, el Cicle de Jazz portarà música les nits de dimecres d'agost al poliesportiu amb actuacions de grups com ara la New Orleans Gospel 4t, Shakin All, Los saxofonistas salvajes, amb Dani Nel·lo, O'Sister,, Lluís Coloma Duet i Notembulles, amb Sergi Moya. Totes les sessions començaran a les 10 del vespre excepte l'última, mitja hora abans.