Salvador Clotet i Solà va néixer el 1929 a Gelida i, quan tenia 2 anys, els seus pares es van traslladar a Manresa. Va començar a treballar, als 14 anys, a les Forces Hidroelèctriques del Segre. De jove, va destacar com a atleta. El 1954 es va proclamar campió d'Espanya absolut amb l'equip de Catalunya de 4x400. Com a artista, va conrear diferents tècniques i va guanyar els primers premis del Concurs de Cartells de la Festa Major de Manresa, els anys 1949 i 1952. El 1990, ja jubilat, va començar una nova etapa de 8 anys com a president del Cercle Artístic. Només va deixar la pintura i el gravat quan ja no va poder anar a l'estudi del carrer Joc de la Pilota, que havia compartit durant anys amb el dibuixant Joan Vilanova.

Entre l'ampli repertori artístic de Salvador Clotet, destaca la seva faceta com a cartellista. A l'exposició de l'Espai d'Art del Cercle Artístic hi ha diversos cartells dedicats a la Festa Major de Manresa, un dels quals, del 1949, pertany al fons del Museu Comarcal de Manresa.

Va guanyar el premi nacional Artesport de gravat el 1976. Va ser una tècnica que va conrear especialment en els darrers anys. A la mostra de l'Espai d'Art, hi ha algunes planxes, com la d'un trompetista, i també seqüencies de la creació d'una escena de boxa. Va fer tant figures com paisatges.

Una prova que la mostra produïda pel Cercle Artístic ensenya obra inèdita de Salvador Clotet és que alguns dels quadres no tenen ni marc, perquè estaven guardats al seu taller. Entre dibuixos i olis, des-taca una obra que signa com a Vadó que retrata una atapeïda plaça Espanya de Manresa.