Després de tres anys tancant la Festa Major de Manresa en el tradicional ball del Correfoc, el grup Autoput s'acomiada per donar pas a Séptimo A. La veterana banda de versions havia agafat el relleu de l'Orquestra Mitjanit inicialment per un any tot i que, finalment, la cita festiva es va allargar fins la passada edició. La decisió, ara, ha estat presa per consens entre la mateixa banda i Manresa de Festa.

El regidor de Cultura, Joan Calmet, subratllava ahir que la intenció, primer amb Autoput i, ara, amb Séptimo A, és que "hi hagi renovació perquè hi pugui accedir tothom" amb un màxim de tres anys. Una idea que també remarcava Jordi Martínez, guitarra d'Autoput: "hi ha d'haver una rotació i ara, una altra banda tindrà l'oportunitat, com nosaltres, de presentar la seva proposta". Aquesta banda és Séptimo A.

Integrada per vuit músics, sis solsonins i dos cardonins, Séptimo A és, també, una banda de versions que, com explica Marcel Riu, guitarra de la banda, s'acosten a l'ska però sense defugir cap gènere. I menys en una cita "llarga" com és la nit del Correfoc a Manresa. Séptimo A es van crear fa uns sis anys però en fa un parell que mantenen una formació estable.