Una experiència diferent, mística i introspectiva. Això és el que promet oferir Sons del Camí, el cicle de concerts de música contemplativa de Manresa, que enguany torna a programar-se per segona vegada consecutiva durant els dies 28, 29, 30 i 31 de juliol, coincidint amb les Festes de Sant Ignasi. L'artista més destacat de la segona edició serà Luis Paniaigua, que oferirà l'últim concert acompanyat d'un contrabaixista.

En aquesta ocasió, l'actuació de tancament no es podrà fer a la Cova -on es va fer l'any passat- per qüestions d'agenda. I és que el mateix dia s'hi celebra la cerimònia d'inauguració de l'any Jubilar, i no hi havia hores disponibles. L'espectacle, doncs, es traslladarà a un altre espai ignasià: el claustre del Museu Comarcal.

Luis Paniaigua és el màxim exponent de les noves músiques: ha publicat 14 discos al llarg de més de 20 anys, i ha obtingut reconeixements com el Premi Nacional al Millor Àlbum de Noves Músiques. A través d'un so humil i senzill basat en el cant i en instruments com la lira, evoca els sons del mediterrani antic i modern, i també els d'altres cultures ancestrals. Les entrades pel concert tindran un preu de 10 euros.