Humor naïf, còmplice i efectiu. Jocs de cartes de proximitat i gairebé dues hores de sorpreses constants. Aquest és el darrer espectacle del conegut mag Juan Tamariz "Magia potagia" que divendres va fer estada a la Sala Gran del Teatre Kursaal de Manresa amb una platea amb escasses localitats buides.

Juan Tamariz, amalgama d´humor i màgia sense estralls i amb l´eficàcia i eficiència de sempre deixar el públic bocabadat i divendres al vespre a Manresa, ho va aconseguir i amb escreix. La proximitat i les jocoses i constants explicacions al llarg de cada una de les parts d´aquest mestre en màgia varen seduir i atrapar, sense deixar a cap espectador indiferent. Que hi ha truc? Molt possiblement, però tot i així la gran pregunta és: com el fa? La il·lusió i aquesta guspira de realitat màgica són els ingredients que atrauen l´espectador profà de la matèria i que malgrat les reticències que es puguin generar, el més efectiu és rendir-se a l´evidència d´aquest incombustible Juan Tamariz.

Consuelo Lorgia va acompanyar Tamariz amb uns breus però també efectius números de màgia, en especial, quan a través d´una carta amb una cançó, va endevinar de quin tema es tractava, desvetllant de nou, els aplaudiments que no es van aturar en tota la vetllada. L´autèntic truc, saber-ho fer, la resta, gaudir-ho, és màgia.