El Cor Giovinetto deixa enrere el plató de TV3 per trepitjar els escenaris de Catalunya. La formació finalista de la tercera edició del concurs d´èxit Oh Happy Day! estrena espectacle. Els dotze integrants del grup que s´ha fet popular després del pas per aquest reeixit format televisiu inicien una gira de concerts per la geografia catalana. La primera cita, però, serà a casa, al Berguedà, i més concretament a Gironella.

Els Giovinetto presenten la seva primera actuació aquest diumenge (18 h, al pavelló d´esports de Gironella). Una cita important per a ells que té un doble objectiu: ensenyar el que saben fer dalt l´escenari amb les seves veus i agrair el suport que els berguedans els han donat al llarg del seu pas pel programa.

Aquest concert, que inclourà temes que van interpretar al concurs i altres cançons que han afegit al seu repertori, és el primer d´altres que tenen programats en els propers mesos. Asseguren, però, que serà especial, amb una forta càrrega sentimental i també amb sorpreses que no han volgut desvelar.

Després de Gironella, la setmana vinent seran a Berga (amb entrades exhaurides); el 4 de març aniran a Solsona i el 6, a Valls. També actuaran al Kursaal de Manresa el 22 de maig, on esperen arribar-hi amb una banda de músics que els acompanyarà en directe.

1. Himne dels pirates

«Vam tenir el privilegi de cantar aquesta cançó amb la companyia de Dagoll Dagom a l'espectacle de Mar i Cel! I per aquest motiu és molt especial per a nosaltres! És la cançó que fa descontrolar-nos»

2. Everythings allright

«És una cançó amb gran dificultat que ens va costar molt d'aprendre i que al final la recompensa va ser molt gran! Vam fer una versió molt bona! És amb la que obrirem el concert»

3. Super Trouper

«És una cançó molt divertida que la vam començar a cantar amb la versió original al cotxe. El que va començar com a broma s´ha convertit en repertori de Giovinetto»

4. Lacrimosa

«És el tema amb el qual vam debutar al programa d'OHD i el que ens va donar molta projecció al concurs»

5. Paraules d'amor

«Va ser la primera cançó que vam cantar junts i ens transmet un sentiment de nostàlgia quan la cantem»

6. Sugar

«Ha estat l´última cançó que vam interpretar al programa, i és la més moderna que fem! Ens transmet molt bon rotllo»

7. Jo mai mai

«Vam tenir el plaer de cantar-la amb Joan Dausà al final de la seva gira al Palau de la Música»

8. Think

«És una explosió de so de llibertat! I malgrat que amb ella ens van donar la nominació, ens va donar molta força de superació»

9. ABC

«El tema ens va donar el ritme al grup vocal Giovinetto, i ens fa gaudir cada cop que fem la coreografia a sobre l'escenari. És la cançó amb la qual ens acomiadem del concert: una gran festa final»

10. O Fortuna

«És la cançó que fa trempar més el públic i fa que ens creixem molt. Per a nosaltres és una xutada d'adrenalina. Va ser un repte per a nosaltres ja que està escrita per a un cor i una orquestra de grans dimensions, i portar-ho al nostre terreny va ser difícil, malgrat sigui del nostre estil més clàssic».

11. Hores d´amor

«És un tema que més hem après fora del programa perquè la vam cantar a la Festa dels Súpers i davant de molts espectadors»

12. Arrels

«Aquesta cançó està dedicada a la gent a qui més estimem, ens transmet un sentiment únic que només es pot trobar en aquesta cançó, i que compartim tots al mateix temps quan la cantem»