La cantant Lídia Pujol acaba d'iniciar un projecte de micromecenatge a través de la plataforma Verkami per a la producció del seu proper disc 'Iter Luminis', que segons Pujol "és la representació d´una experiència artística que cerca la qualitat humana en tota la seva diversitat".

El projecte consisteix en la publicació d´un doble disc i un llibre-disc que deixi constància de les experiències viscudes en la gira 'Iter Luminis' durant els darrers 6 anys, que ha tingut lloc en petites i grans esglésies de tot el territori català. Per a aconseguir portar-lo a terme s´han de recaptar un total de 12.000 euros que es destinaran a pagar les despeses de gravació, producció del disc i llibre-disc, i art gràfica.

Els propers 22 i 23 d´octubre Lidia Pujol i el seu projecte 'Iter Luminis' estaran presents a la V Fira d'Economia Solidària de Catalunya a la Fabra i Coats del barri barceloní de Sant Andreu. Hi haurà un estand per donar a conèixer el projecte i, el diumenge a les 12:30h, es podrà veure part de l´espectacle sobre l´escenari.