Ramon Mirabet, el 8 de juliol i Sopa de Cabra, el 15 de juliol seran els artistes convidats d'enguany a les Vesprades sota l'Alzina de Fonollosa. Dos noms de màxima actualitat per a l'onzena edició d'un cicle estiuenc plenament conslidat per on han passat artistes de primera línia com Catarres, Amics de les Arts, Blaumut, Gossos, Joan Dausà... Els concerts, a la centenària alzina del Mas Querol, tenen un aforament màxim de 600 persones, i les entrades es posaran a la venda a través del servei en línia del Kursaal aquesta setmana. Avui ja quedarà activa, amb la informació dels nous concerts, la web www.vesprades.cat.

Mirabet -amb més de 200.000 reproduccions mensuals a Spotify- portarà fins a Fonollosa la gira de presentació del seu segon disc, Home is Where the Heart is, amb un espectacle que inclou set músics a l'escenari i un repetori amb els seus èxits, com Those Little Things, de la camanya d'estiu 2016 d'Estrella Damm. La fotògrafa oficial de la seva gira és la rajadellenca Marta Pich, col·laboradora d'aquest diari.

Sopa de Cabra tanca el cercle és el nom de la gira que posa el punt final a tres anys de concerts de la banda gironina, després de la gira 321 el 2015, i de Cercles el 2016. L'inici de gira serà el 27 de maig amb un concert a la vela del Circ Cric al Montseny. El grup que lidera Gerard Quintana portarà a Fonollosa un nou espectacle de grans èxits que portaran a espais o festivals que per motius d'aforament o d'agenda no havien visitat els darrers dos anys. A més de Fonollosa, al juliol, la banda passarà pel Canet Rock, el Festival de Cadaqués, el Festival Portalblau o el Mirabet Rock.

Torna L'Aglà

Els organitzadors de les Vesprades recuperen la mostra d'artistes L'Aglà, que permetrà seleccionar, mitjançant votació popular, els dos grups que obriran les actuacions de Ramon Mirabet i de Sopa de Cabra. El període perquè els grups presentin les seves propostes s'obrirà en breu. Així mateix, també es tornarà a muntar l'espai gastronòmic a l'Era, on se serviran montaditos casolans i vi de la terra abans dels concerts.