Tot i que el concurs de covers que va obrir el quintet manresà Gossos ( #jocantogossos) el va guanyar Copdesort ( Corren) i, en segona posició, van quedar els alumnes del Peguera de Manresa (Al Peguera també cantem Gossos), finalment qui pujarà a l'escenari de l'Auditori el 3 de maig serà Vox in Heaven, una formació manresana formada per membres de White Heaven i Voice Lab, que van quedar en tercera posició amb Pensa en els dies.

El concurs consistia en enviar un vídeo reinterpretant una de les cançons del quintet i, el més votat, rebria com a premi actuar a l'Auditori en el concert de les noces de plata del grup manresà, que ho celebrarà amb les millors bandes del país. «Qui ha guanyat el concurs és Copdesort», remarca Oriol Farré de Gossos, però «qüestions logístiques» han fet que, finalment, siguin els tercers qui pugin a l'escenari.

Al concurs van prendre-hi part una trentena de vídeos que van tenir més de 75.000 visualitzacions i gairebé 20.000 vots. Un certamen «de xarxes» que «ens ha sorprès» i que, com explica Farrés, era el primer d'aquest estil que feia la banda: «Ha guanyat qui millor ha treballat les xarxes».