Intranetum, el gestor del coneixement amb intel·ligència artificial desenvolupat per la manresana Iskra.cat, ha estat seleccionat pel programa d'acceleració d'empreses StartupBootcamp.

La selecció s'ha fet entre més de 700 de empreses d'arreu del món en el camp d'Internet de les coses i de les dades.

Intranetum és una plataforma de gestió del coneixement que permet a les organitzacions generar economia del coneixement a partir de tècniques de machine Learning i Big Data. D'aquesta manera, i gràcies a Intranetum, expliquen fonts de l'empresa manresana, "es poden generar sistemes de classificació i regressió (predicció del que pot arribar a passar donada una circumstància concreta) i ajudar les organitzacions a ser més eficients i a prendre millors decisions".

StartupBootcamp és la xarxa global industrial de referència, focalitzada a accelerar start-ups d'alt valor afegit. L' acceleració es fa mitjançant la provisió a les empreses d'un accés directe a una xarxa internacional de partners tecnològics de referència, com poden ser, per exemple, Google, Intel, Samsung, Vodafone i Amazon, entre d'altres. A més, es faciliten als projectes seleccionats sessions de mentoring amb personalitats de referència mundial.

Part del procés d'acceleració consistirà en la presència de l'empresa tecnològica manresana al WorldMobile Capital i la possibilitat de fer una presentació del seu producte a la sala principal del FYFN 2016, segons expliquen fonts de la mateixa empresa amb seu a Manresa.