L'actual campió de la lliga anglesa, el Chelsea, ha començat amb mal peu la defensa del seu títol. Ahir va ser clarament derrotat pel Manchester City (3-0) d'un dels seus rivals més acarnissats a la banqueta, Manuel Pellegrini. Els londinencs sumen un sol punt en dues jornades, després d'una primera en què van empatar a casa contra el Swansea (2-2), van veure com els expulsaven el porter Courtois i el tècnic portuguès protagonitzava un escàndol amb el metge i la fisioterapeuta, Eva Carneiro, que ahir jo no van ser a la banqueta de l'Etihad Stadium. A més, també van perdre la Supercopa contra l'Arsenal.

Del partit d'ahir, el gran protagonista va ser l'argentí Kun Agüero, que va fer anar de corcoll la veterana cobertura del Chelsea i el porter suplent Begovic. Ahir, el City va sortir amb les idees més clares, amb determinació i obsessionat per fer gol. En la primera mitja hora no va aprofitar les seves ocasions, a càrrec d'Agüero. L'argentí, però, ja no va perdonar passada la mitja hora després d'una combinació amb Touré i un xut ras a la dreta de Begovic.

A l'inici de la segona part, el Chelsea va pressionar més i va buscar la porteria de Hart. Els de Manchester, però, van aguantar bé les ocasions, sobretot una de Hazard al minut 70. Va ser el cant del cigne perquè nou minuts més tard, Kompany va rematar una centrada de David Silva i va sentenciar el partit. Cinc minuts més tard, Fernandinho establir un resultat més contundent.

L'Arsenal es refà

Per la seva banda, l'Arsenal es va recuperar després de la derrota a casa de la setmana anterior contra el West Ham i va vèncer al camp del perillós Crystal Palace (1-2) amb dificultats. El francès Giroud va avançar els gunners i, abans de la mitja hora, Ward va empatar. Va ser al minut deu de la segona part quan un autogol de Delaney va donar la victòria al conjunt d'Arsène Wenger.

Els dos equips de Manchester i el Leicester lideren la classificació a l'espera de l'últim partit de la jornada, el que disputaran el Liverpool i l'acabat d'ascendir Bournemouth a les nou de la nit, hora d'aquí, a Anfield.