El partit que disputaran aquesta nit (21 hores) l'Igualada i l'Òdena destaca per damunt dels altres que es jugaran avui, corresponents a una pretemporada que ja ha agafat velocitat de creuer. Els igualadins d'Eduard Berrocal intentaran sumar la primera victòria d'aquesta fase de preparació, després d'empatar a un gol contra l'Avià, de la mateixa categoria, en el seu debut i de d'empatar a zero davant del Mollerussa, de Segona, diumenge passat.

Per la seva banda, el conjunt odenenc, que aquesta temporada jugarà a Segona Catalana, intentarà iniciar la fase de preparació després d'haver començat l'any amb una derrota davant del Vila-seca (0-3), que el va descavalcar de la lluita per la Copa Catalunya.

Tres partits més

La jornada d'avui té tres enfrontaments més entre equips de casa nostra, amb inici a les nou de la nit. El San Mauro, de Segona Catalana, rebrà al seu camp la Pirinaica, de Tercera. Els anoiencs van superar diumenge el Cervera per 4-1 en el partit que obria el seu període de preparació. A la mateixa hora, el Navàs, de Tercera, rep el Solsona, que juga en una categoria superior. Finalment, en el duel que enfrontarà els dos equips de categoria més baixa, el Solsona B, de Tercera Catalana, rep el Sant Salvador de Cercs, de Quarta.