JOVENTUT/CATALANA OCCIDENT

?JOVENTUT DE BADALONA. Galán, Busquets, Larsson, Salvans, González -cinc inicial- Aldekoa-otalora, Parrado, Garcia, Parra, Cànovas, Molins, Barros ?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Morera 2, Vives 10, Rodríguez, Pons 4, Font 7 -cinc inicial- Albà, M. Aliaga 2, E. Aliaga 2, Company 2, Garcia 5, Segura ?ÀRBITRES:Hernández i Motos ?PARCIALS:17-9, 39-19, 59-28, 75-34

El Catalana Occident Manresa júnior no va tenir cap possibilitat a la pista d'un dels millors equips de júnior Preferent, el Joventut de Badalona, que es va imposar per un resultat final de 75-34. En el primer quart els manresans van fallar molts tirs lliures, i això ho van aprofitar els locals per agafar vuit punts de marge (17-9). En el segon període els badalonins van estar molt encertats des de la línia d'un punt i van ampliar la diferència fins al 39-19, amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

A la segona meitat els jugadors locals van estar molt fins en el llançament exterior, i això va fer que els bagencs baixessin definitivament els braços (59-28 al final del tercer quart). En els darrers deu minuts el tècnic del Joventut va aprofitar que el partit estava sentenciat per donar entrada a alguns jugadors cadets davant un equip manresà que va acumular una nova derrota.