Tot i que els jugadors de la primera plantilla del Barça tenien ahir dia lliure, Leo Messi va anar al terreny de joc de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per entrenar-se. L'argentí, que es va perdre la sessió de dimarts i el partit de dimecres a València per culpa de la litotrícia -l'eliminació de càlculs renals-, a la qual va ser sotmès, va decidir preparar-se ahir en solitari per tal d'arribar plenament preparat al duel que es disputarà demà a la nit contra el Celta.

Messi va quedar alliberat, d'aquesta manera, de les restes que li va deixar el còlic nefrític que va tenir just abans del debut del Barça en el Mundial de clubs. Els metges han aprofitat el fet que els blaugrana deixessin encarada l'eliminatòria contra el València de Copa del Rei per tal que el jugador argentí pogués fer net. Avui és previst que tot l'equip torni als entrenaments abans d'afrontar el duel contra els gallecs, que a la primera volta van guanyar per 4-1.

Fatigats i amb baixes

Pel que fa al Celta, l'equip d'Eduardo Berizzo arribarà al Camp Nou després de l'extraordinari esforç fet, a més, damunt d'un camp en pèssimes condicions, en el partit de tornada de les semifinals de Copa contra el Sevilla. Els gallecs van tenir un 2-0 favorable que els deixava a mig camí per empatar l'eliminatòria, però el resultat final va ser de 2-2. Per al partit del Camp Nou, a més, els de Vigo tindran les baixes dels seus tres davanters, Nolito, Iago Aspas i Orellana.