El manresà Amand Redondo (CN Minorisa) va aconseguir una destacada quarta posició en la categoria de 50 a 54 anys (i tretzè en la classificació absoluta)dels Campionats d´Europa d´aquatló celebrats a Chateauroux (França).

En una prova que constava de 1.000 metres de natació, seguits de 5.000 metres més de cursa a peu, Redondo va sortir quart de l´aigua en la seva categoria amb un temps de 15´ 24´´; en l´atletisme, el manresà va marcar un bon parcial de 17´14´,´´ que el va mantenir en la quarta plaça amb un temps global de 33´ 34´´, però sense possibilitats de remuntar, quedant-se a 43´´ del tercer lloc del podi, ocupat pel britànic Gordon Crawford (campió en l´edició del 2015). Els dos primers classificats van ser els francesos Franck Tajiri (31´ 33´´) i Fabrice Bossion (43´ 34´´).