El corredor navassenc de l'equip Verva ActiveJet Jordi Simón va tornar a entrar amb el grup dels primers en la segona etapa de la Volta a Polònia, una jornada curta, de 128 quilòmetres, disputada entre Tarnowskie Góry i Katowice. Simón, que dimarts havia estat un dels únics quaranta que no havia perdut cap segon a l'arribada de Varsòvia, va ser ahir 62è i perd 16 segons a la classificació general per culpa de les bonificacions a final d'etapa.

Ahir, la victòria va ser per a l'esprinter colombià Fernando Gaviría, de l'Etixx-Quick Step, que va superar l'italià Elia Viviani i l'australià Caleb Ewan. El dia anterior, Gaviría va ser segon, només superat pel seu company d'equip Davide Martinelli. En la general, el sud-americà té sis segons respecte del seu company i vuit sobre Ewan, que ha estat tercer en les dues etapes disputades.

Avui es disputa la tercera etapa, força més llarga, de 240 quilòmetres, entre Zawiercie i Nowy Sacz, amb dificultats muntanyenques en el tram final.