La cinquena edició de la Jornada de Futbol Femení, que organitza la Federació Catalana, es durà a terme dilluns en 14 seus diferents. A més a més de Manresa (Nou Estadi del Congost), un dels altres escenaris serà el camp municipal de Capellades, a l'Anoia.

La setmana passada es va fer la corresponent presentació de la jornada capelladina al Museu Molí Paperer amb la presència de l'alcalde i regidor d'Esports, Aleix Auber, la regidora d'Habitatge, Adela Morera, el president del CF Capellades, Jordi Torres, el directiu de la FCF Jaume Plaza, el directiu i delegat de l'Anoia, Francesc Borrega, el subdelegat, Miguel Jiménez, i el coordinador del futbol base del CF Igualada i seleccionador de l'Anoia, Josep M. Segura.

A la delegació de l'Anoia tenen clar que l'objectiu de la jornada ha de ser la promoció del futbol femení per així poder ampliar el nombre de fitxes.

En les quatre edicions de la Jornada de Futbol Femení de la Federació Catalana hi han pres part més de 3.000 jugadores d'arreu de Catalunya. Enguany, a més a més de Manresa i Capellades, l'experiència també es durà a terme de forma simultània a l'Hospitalet de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Santa Susanna, Besalú, Terrassa, Sabadell, Vilafranca del Penedès, Sant Hipòlit de Voltregà, Santa Maria de Palautordera, Riudoms, Torrefarrera i Tortosa.