Un jove igualadí de 18 anys d'edat, Joan Marc Domènech Roset, va morir diumenge a la tarda en un accident de trànsit al tram de l'eix diagonal entre Igualada i Vilafranca del Penedès (C-15). El vehicle que conduïa el jove va xocar contra un altre cotxe, el conductor del qual, Ricard P. T., de 39 anys i veí de Sant Pere de Riudebitlles (l'Alt Penedès), també va resultar mort. El funeral del jove igualadí se celebrarà demà, dimecres, a 2/4 d'11 del matí, a l'església de la Sagrada Família d'Igualada.

La col·lisió va tenir lloc poc abans d'1/4 de 6 de la tarda, al punt quilomètric 25,3 de la C-15, al terme de Torrelavit, segons fonts dels Mossos d'Esquadra. Les dues víctimes eren els conductors i únics ocupants dels seus respectius vehicles. L'igualadí circulava en sentit Vilafranca. Per causes que investiguen els Mossos, un dels dos vehicles va envair la calçada contrària, de forma que els dos cotxes van xocar frontalment. Tots dos conductors van quedar atrapats entre la ferralla.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers, que van rescatar els cossos. El personal mèdic va certificar les dues morts. Els cadàvers van ser traslladats als dipòsits judicials de Vilanova i la Geltrú.

La mort de Joan Marc Domènech Roset va commocionar ahir l'escola Mestral, a Jorba, on havia cursat els estudis primaris i secundaris. Precisament, Domènech hi va acabar el juny passat els estudis de batxillerat i aquest curs havia començat a estudiar gestió comercial i màrqueting al col·legi Sant Ignasi de Sarrià, a Barcelona.

El director de la Mestral, Marçal Quintairos, visiblement afectat, va manifestar ahir que l'escola estava de dol. "Tots els professors del centre estem consternats per l'accident, ens ha colpit molt", va manifestar Quintairos, que va qualificar el jove com "un alumne excepcional. Era extraordinàriament educat, molt bon alumne i treia bones notes. A més a més, era molt madur per la seva edat. Tenia una molt bona relació amb tothom i era molt fàcil de tractar". Quin- tairos va afegir que el sentiment que corria ahir a l'escola era de "tristesa".

En senyal de dol i de respecte, l'escola va tenir apagada durant tot el dia d'ahir la pantalla que té al seu vestíbul en què promociona els 40 anys de la Institució Familiar d'Educació, a què pertany el centre Mestral. Joan Marc Domènech Roset vivia a Igualada amb els seus pares i tenia un germà i una germana, més petits que ell, i que també escolaritzen al mateix centre, segons va afegir Quintairos.