Alumnes de primària, ESO i batxillerat de la Joviat celebren els Jocs Florals

L'edició d'enguany s'ha dedicat a l'Any Espriu, amb motiu dels 100 anys del naixement del poeta

27.04.2013 | 00:00
Pie de foto ac si ut cogiata praeclare elonte, no es usu nudio.
Pie de foto ac si ut cogiata praeclare elonte, no es usu nudio.

Un any més, amb motiu de la diada de Sant Jordi, l'escola Joviat de Manresa va celebrar dimarts els Jocs Florals, que enguany han arribat a la 53a edició. Els alumnes d'ESO i batxillerat van tenir la seva festa al matí i els de primària van celebrar el certamen a la tarda. Tots dos actes es van emplaçar al pavelló de l'escola.
Els Jocs Florals d'enguany de la Joviat han estat dedicats a l'Any Espriu -amb motiu de la commemoració dels 100 anys del naixement del poeta i escriptor-. És, per això, que tant la imatge dels Jocs, com la decoració i els diplomes que es van entregar, tenien la imatge d'aquesta commemoració.
L'acte del matí va tenir la presència de Toni Llobet, regidor d'Educació de l'Ajuntament de Manresa i professor de literatura. Van presidir l'acte Jordi Vilaseca, director pedagògic de l'escola, Sheila Manchado, responsable de l'àrea de Llengües i professora de batxillerat, Xènia Garrofé, coordinadora i professora de batxillerat, i Neus Serrano, coordinadora i professora d'ESO. L'acte va ser presentat per Irene Mas, exalumna de l'escola i seguit amb atenció per alumnes i professors.
Pel que fa a l'acte dedicat als alumnes de primària, va ser amenitzat per les actuacions dels nens i nenes de les activitats extraescolars de folk i guitarra, i va poder ser seguit amb atenció pels familiars, que hi estaven convidats
Els Jocs Florals s'han portat a terme des de la fundació de l'escola i han tingut una gran importància al llarg de tots aquests anys.

Gent

Saps si tens 'burundanga' al teu jardí?

Saps si tens "burundanga" al teu jardí?

La planta que conté escopolamina, la "droga dels violadors", és molt comú a l'estat

Demanen presó per a Lucía Bosé per vendre un dibuix de Picasso d'una empleada

Demanen presó per a Lucía Bosé per vendre un dibuix de Picasso d'una empleada

La Fiscalia sol·licita dos anys per l'apropiació de l'obra, que era d'una treballadora de la llar...

Chiquito de la Calzada mor als 85 anys

Chiquito de la Calzada mor als 85 anys

El còmic i cantaor malagueny feia dies que estava ingressat a l'UCI per una infecció

Enllaços recomanats: Premis cinema