L'actor Robert Downey Jr. torna a ser per tercer any consecutiu l'intèrpret masculí més ben pagat del món, amb uns guanys calculats de 80 milions de dòlars, segons la revista Forbes. Els seus ingressos pugen com l'escuma gràcies al seu paper a Avengers: Age of Ultron, que ha recaptat als cinemes 1.400 milions de dòlars, i la seva pròxima aparició a Captain America: Civil War, per la qual es va embutxacar 40 milions de dòlars.

En segon lloc apareix aquesta vegada Jackie Chan, amb uns guanys calculats per Forbes d'uns 50 milions de dòlars, per la seva participació en la pel·lícula Dragon Blade, al costat de Adrien Brody i John Cusack.

La medalla de bronze recau en Vin Diesel, amb 47 milions de dòlars, principalment gràcies a la seva interpretació de Dominic Toretto en la saga Fast and Furious, l'última entrega de la qual ja ha recaptat 1.500 milions de dòlars. Una altra de les estrelles més cotitzades del moment, Bradley Cooper, queda relegada a un quart lloc, amb 41,5 milions de dòlars, amb cintes tan diferents com AlohaAmerican Sniper.

A molt poca distància, amb uns ingressos de 41 milions de dòlars en els últims dotze mesos, apareix en cinquè lloc Adam Sandler, per davant d'un altre veterà de la llista, Tom Cruise (6è), amb uns 40 milions de dòlars.

Els tres següents llocs són per a tres estrelles de Bollywood: Amitabh Bachchan (7è) i Salman Khan (8è), tots dos amb 33,5 milions de dòlars; i Akshay Kumar (9è), amb 32,5 milions, i tanca el top ten Mark Wahlberg, amb 32 milions.

Finalment, respecte a la llista publicada fa un any per la revista, desapareixen del top ten estrelles com Dwayne Johnson (11è), amb 31,5 milions de dòlars, i Leonardo DiCaprio (13è) amb 29.