El valent s'emportarà la núvia, la pel·lícula de Bollywood que sembla no acabar mai, compleix 20 anys en cartellera en un vell cinema de Bombai. A la pantalla apareix la bandera nacional, els espectadors es posen drets en sonar l'himne de l'Índia i la projecció comença amb la puntualitat britànica que mereixen les seves primeres escenes desenvolupades a Londres.

Al pati de butaques, mig ple un diumenge, es taral·legen els primers acords de la banda sonora i s'anima l'aparició dels protagonistes del melodrama hindi: els llavors joves Shah Rukh Khan, el galant, i Kajol Puri, la noia a qui s'ha de conquerir. Així passa cada dia en un racó d'un país immens com l'Índia des que el 19 d'octubre del 1995 es va estrenar aquesta cinta d'Aditya Chopra, una pel·lícula que ha trencat tota la lògica del consum cinematogràfic.

El vell cinema-teatre Maratha Mandir de la capital financera índia, seu de la megaindústria del cinema bollywoodià, recorda en un cartell que la pel·lícula va aconseguir el desembre de l'any passat les 1.000 setmanes ininterrompudes de cita diària amb una audiència incansable.