La primera dama dels Estats Units, Michelle Obama, protagonitza un vídeo en què, al costat de l'actor de Saturday Night Live Jay Pharaoh, canta un rap en to humorístic en què anima els joves a anar a la universitat.

Es tracta d'un vídeo de dos minuts penjat a Youtube i produït pel portal d'humor estudiantil College Humor, en què la primera dama i Pharaoh canten un rap compost per les estrelles d'Internet The Gregory Brothers.

El vídeo forma part de la campanya "Better Make Room" (Més val que feu lloc), impulsada per Michelle Obama per informar els joves dels recursos que tenen disponibles per ajudar-los a rebre ensenyament superior.

En clau d'humor i amb escenes gravades a la Casa Blanca, la primera dama canta coses com "El sud de Chicago tots el coneixem (en referència als seus orígens). Havíem de fer hores extra per treballar-nos un futur. I tothom va poder realitzar el seu somni. Ei, noi que m'escoltes a Michigan, aquest podries ser tu".

L'afició per la música de la primera dama dels Estats Units és coneguda.

Fa algunes setmanes, Michelle Obama va revelar que li agraden Beyoncé i estrelles com Mary J. Blige, Aretha Franklin, Ms. Lauryn Hill i Billie Holiday, que també agraden al seu marit.