L'Ajuntament de Sant Fruitós ha lliurat una menció especial a les empreses ubicades al municipi A. Raymond Tecniacero, Cal Marquet i Sarauto. Amb aquesta menció, el consistori vol celebrar l'aniversari de les tres empreses i la seva dilatada trajectòria professional.

Els guardons es van lliurar en un acte celebrat a la sala de plens de l'edifici consistorial, a mitjan desembre. En representació de l'empresa A. Raymond Tecniacero van recollir el guardó la seva directora de recursos humans, Marta Tomasa, i el seu director general, Carel Lammers, que van agrair l'homenatge del municipi en els seus 150 anys d'activitat empresarial.

El propietari de Cal Marquet, Martí Altimires, va ser l'encarregat de recollir el reconeixement atorgat a aquest establiment, que celebra 100 anys d'activitat. I, per part de Sarauto, va ser el seu director general, Antoni Masana, qui va recollir el guardó. Les plaques van ser lliurades per Josep Obiols i Indalecio Romero, de l'Associació de Parcs d'Activitat Empresarial (APAES), i per la presidenta de l'Associació de Comerç Local, Carlota Batanés. Les tres empreses van agrair l'homenatge, tant a l'Ajuntament com a les associacions empresarials APAES i Sant Fruitós Comerç Actiu.