La calçotada popular de Regió7 del proper 7 de febrer ha fet el ple i a falta de prop d'una setmana per l'acte els tiquets s'han esgotat completament.

L'acte servirà per promoure productes elaborats principalment a la Catalunya Central, tindrà lloc a l'Oller del Mas i comprendrà activitats per gaudir del dia festiu amb tota la família.

Durant la trobada, que començarà a 2/4 de 2 del migdia, es podran degustar calçots de Casa Ametller (se'n preveu coure més de 4.000) amanits amb la salsa especial per a calçotades de l'empresa Ferrer, d'origen solsoní ubicada a Santpedor. Es tracta d'una salsa feta a base d'ingredients de màxima qualitat com ametlles, tomàquets i oli d'oliva, elaborada amb mètodes artesanals, sense conservants ni colorants. El tall el posarà Germans Caus de Puig-reig, una empresa familiar especialitzada en la elaboració d'embotits de qualitat, només amb carns fresques i de proximitat. El navarclí Agustí Pastisser aportarà la coca, mentre que la sallentina La Torre permetrà tastar el seu assortit de iogurts. El vi serà, naturalment, de l'Oller del Mas, mentre que Cafè del Bages posarà el colofó a la trobada. Per als petits hi haurà inflables de l'empresa manresana d'animació Festactivitat .