Quan es parla de divorcis a Hollywood les xifres són atordidores. Separar-se a la meca del cinema no surt gens barat. En el cas d'Angelina Jolie i Brad Pitt, sense conèixer les xifres oficials, s'estima que la fortuna que han acumulat supera els 500 milions de dòlars. Però abans d'ells, s'han divorciat altres parelles que han reduït notablement els comptes bancaris dels actors.

Johnny Depp i Amber Heard

L'agost passat, la parella va arribar a un acord per divorciar-se després de 18 mesos de matrimoni. L'actor de 'Piratas del Caribe' ha hagut de pagar a l'actriu 7 milions de dòlars que ella ha lliurat a ONGs.

Mel Gibson i Robyn Moore

Moore estava farta del mal caràcter de l'actor i va tallar en sec la seva relació després de 26 anys de matrimoni i set fills en comú. Gibson ha perdut la meitat de la seva fortuna en el procés de separació: més de 400 milions d'euros.

Steven Spielberg i Amy Irving

Van estar casats quatre anys. El divorci va ser amistós i li va costar al director de 'Tiburón' 100 milions de dòlars.

James Cameron i Bufona Hamilton

Es van conèixer en el rodatge de 'Terminator' (1984), que Cameron dirigia i Hamilton protagonitzava. Però no va ser fins l'any 1991 quan van començar a sortir, després de tornar a coincidir en el segon lliurament de la saga. Es van casar el 1997 i es van divorciar dos anys després per una infidelitat del canadenc amb Suzy Amis, que actualment és la seva esposa. Hamilton es va embutxacar la gens menyspreable xifra de 50 milions d'euros.

Kevin Costner i Cindy Silva

La novia de la Universitat de Costner li va demanar el divorci l'any 1994 després de 16 anys de matrimoni i tres fills en comú. Es va endur 80 milions de dòlars.

Harrison Ford i Melissa Mathison

Les festes nocturnes d''Indy' van acabar amb la paciència de la guionista d''ET, l'extraterrestre'. Van estar junts entre 1983 i 2004. Mathison, que va morir l'any passat a causa d'un càncer, va aconseguir 85 milions de dòlars i els interessos de dues futures pel·lícules de 'Star Wars' i tres d''Indiana Jones'.

Madonna i Guy Ritchie

La reina del Pop va haver de pagar entre 76 i 92 milions de dòlars al cineasta britànic després de 8 anys junts (de 2000 a 2008). Van tenir un fill, Rocco, que va deixar a la seva mare durant una gira per anar-se'n amb el seu pare, cosa que va deslligar una dura batalla legal per la seva custòdia.

Michael Douglas i Diandra Luker

El turbulent matrimoni entre Douglas i Luker va arribar definitivament a la seva fi l'any 2000, quan l'actor es va casar amb Catherine Zeta-Jones, la seva actual dona. Diandra va aconseguir 45 milions d'euros.