Regió7 comença la promoció AIRvapore, i posa a la venda una planxa 2 en 1 que funciona amb cable o sense, amb sortida de vapor vertical i horitzontal i que planxa amb menys temps amb un acabat perfecte.

La poden adquirir tots els lectors del diari, però els subscriptors de Regió7 tenen unes condicions avantatjoses.

Entre les seves múltiples característiques hi ha la base de ceràmica antiadherent, gràcies a la qual es pot planxar la roba amb total seguretat que les peces mantindran la qualitat del primer dia. A més a més, es pot utilitzar en tot tipus de teixits ja que es pot adequar la quantitat d’escalfor amb l’indicador de temperatura. Netejar la planxa també serà senzill perquè disposa d’un botó amb funció d’autoneteja que prevé l’acumulació d’impureses i protegeix les peces de taques.

Es tracta d’un aparell amb un dipòsit d’aigua de 240 ml que permet utilitzar la planxa en funció de vapor variable com a planxa seca o planxa de vapor, i la funció de vapor vertical fa possible l’eliminació d’arrugues mitjançant la propulsió de vapor, sense que la peça entri en contacte amb la base.

Els trenta-set orificis proporcionen una forta emissió de vapor per suavitzar les peces i eliminar les arrugues sense esforç, i amb el comandament de control de vapor es pot seleccionar que s’expulsi el vapor de forma contínua o a ratxes.

La seva base de recàrrega disposa d’un interruptor amb tres posicions, així es pot dur a terme el planxat de diferents maneres: amb cable, sense cable o en manera de magatzematge.

A més a més, es tracta d’un sistema de planxada compacte i lleuger, i la base disposa d’un sistema de recollida de cable perquè ocupi el menys espai possible.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir la planxa al preu de 29,90 euros, i els subscriptors ho poden fer per 26,90 euros. Es pot comprar aquest aparell a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.