Regió7 posa a l'abast dels seus lectors i subscriptors sis polseres dissenyades per Puig Doria, una de les firmes de joieria més prestigioses del país. Les peces, elaborades amb perles i pedres naturals, es podran trobar al quiosc a partir del dissabte 15 de juliol per tan sols 5,95 euros més el diari. En els caps de setmana següents, es lliuraran les cinc restants pel mateix import.

Vestir amb elegància no depèn únicament de la roba que ens posem. Els complements són un factor clau per realçar les peces i afegir un toc personal a qualsevol estilisme del dia a dia. Entre tots els complements, els que possiblement permetin més versatilitat i multiplicitat de combinacions són les polseres. Ara, amb la col·lecció de sis polseres que Regió7 posa a la disposició dels seus lectors i subscriptors, això és molt més senzill.

Es tracta d’un total de sis peces elaborades amb perles cultivades en aigua dolça i pedres naturals, que tenen el valor afegit d'haver estat dissenyades per la prestigiosa signatura barcelonina de joieria Puig Doria.

Les polseres han estat des de sempre peces indispensables per completar l'abillament de les dones en qualsevol part del món. S'han trobat exemplars fets amb petxines perforades en restes del neolític, amb forma d'espiral en sepultures de l'edat de bronze, a Europa, amb joies en mòmies de l'Antic Egipte o en les que es poden observar mòmies representades en relleus de l'antic imperi assiri. Grecs i romans les usaven amb formes circulars o espirals, de vegades imitant serps i, ja a l'Edat Moderna, les dames de classe alta les usaven com a símbol de distinció.