La segona edició de la Marxa per l'Anella Verda de Manresa va reunir ahir al matí més de mig miler de participants, que van recórrer, a peu o en bicicleta, diferents punts de Manresa.

La marxa va coincidir amb la fira BiciMostra al parc de la Font del Gat de Manresa, on les Mbici, Norauto i BSG elèctrics van permetre al públic provar bicicletes singulars com són les elèctriques, tàndems i tricicletes, entre d'altres, en circuits habilitats expressament. També hi havia un taller d'inspecció tècnica de bicicletes en el qual van participar una trentena de persones.

Pel que fa a la marxa per l'Anella Verda, unes 200 persones van participar en la marxa en bicicleta, que va recórrer 15 quilòmetres per la zona del Poal, el parc de l'Agulla, el parc del Cardener i l'antic Carrilet; d'aquesta manera alternaven zones urbanes i rurals. També unes 200 persones van participar en la marxa nòrdica curta, de 8 quilòmetres, i unes 150 ho van fer en la llarga, de 18, que incloïa la pujada al Collbaix. Els dos actes eren emmarcats en el programa de la Setmana de la Mobilitat.