L'alumne Àlex Rotllan, que cursa segon de Batxillerat de l'Escola Joviat de Manresa, ha guanyat el premi Autor Novell com a millor investigació del 18è congrés d'Història de la Medicina Catalana celebrat a Igualada i portat a terme per la Societat Catalana d'Història de la Medicina i la Real Acadèmia de Medicina.

El treball elaborat per Àlex Rotllan sobre "Mortalitat i Salut Pública a Manresa durant la Guerra Civil" ha estat tutoritzat per la professora Maria Àngels Munsech, que és la cap de l'àrea sanitària de l'Escola Joviat de Manresa. El doctor Lluís Guerrero, president de la Societat Catalana d'Història de la Medicina, va concedir a l'Àlex Rotllan el premi a Autor Novell com a millor investigació.

L'acte oficial d'atorgament del premi serà el dia 1 d'octubre a la Sala Auditori de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i la distinció serà entregada pel president de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, pel president de la Societat Catalana d'Història de la Medicina i pel president del divuitè congrés d'Història de la Medicina Catalana.