Les persones que cada dia s'apropen al Casal de la Gent Gran de la Balconada consideren que la supressió de les cinc parades de la línia 8 del bus en aquest barri i en el Cal Gravat es va fer "sense pensar en la realitat dels veïns". Molts dels residents són d'avançada edat i tenen problemes a l'hora de moure's. Els inconvenients que ha comportat per als avis del barri el canvi d'itinerari del bus és un tema de discussió des de fa mesos al casal. Creuen que l'associació de veïns ha de vehicular el malestar generat, però des de l'entitat veïnal asseguren que a l'hora de fer pinya entorn d'aquesta qüestió no troben la implicació dels qui es queixen.

La presidenta del Casal de la Gent Gran de la Balconada, Juliana Casero, indica que "en aquest afer, les actuacions han de venir de l'entitat veïnal perquè és la mare de totes les associacions al barri". De fet, en la darrera assemblea -que es va celebrar el mes de març?- les persones grans el barri van fer sentir la seva veu en contra de les modificacions a la línia 8 del bus urbà.

"És un inconvenient important per a totes les persones que viuen als immobles més allunyats de l'Hospital Sant Joan de Déu", reitera la responsable del casal de la gent gran.

La línia 8 connecta amb l'estació de Renfe i el Centre Hospitalari. "Les persones grans de la Balconada han d'anar sovint a aquests indrets. A part, també ens anava bé per desplaçar-nos a les funeràries", afegeix Casero.