La Generalitat ha concedit una subvenció de 25.000 euros a la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC) per finançar diversos projectes de revitalització del comerç a la ciutat, bàsicament promocions i fires al carrer.

Les actuacions que es recullen expressament al conveni són la fira Fora Estocs, la de l'Ascensió i Sant Andreu, el Shopping Day, el Shopping Night, la campanya nadalenca, promocions comercials o tasques de difusió a les xarxes.

El conveni el van signar el director general de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens; l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i el president de la Unió de Botiguers, Jaume Pont. També hi van ser presents la directora dels Serveis Territorials del departament d'Empresa i Ocupació a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, i la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Àuria Caus.

L'acord és per consolidar el que s'anomenen centre comercials a Cel Obert (CCCO) a Manresa. Això vol dir convertir l'equipament comercial col·lectiu de la ciutat en un element motor de revitalització comercial i urbanística.

Amb el conveni, l'Ajuntament es compromet a col·laborar en la difusió i promoció d'aquestes actuacions. Per la seva part, la UBIC es fa responsable de la coordinació i la gestió per dinamitzar el comerç urbà de Manresa, aportant -hi els mitjans personals i materials necessaris.