Avui començaran els treballs previs de les obres de millora al carrer del Joc de la Pilota. Les tasques tenen per objectiu instal·lar la senyalització i les canalitzacions i les connexions de clavegueram que cobriran el servei durant els tres mesos que és previst que duri la intervenció.

Els treballs s'efectuaran en dues fases, la primera de les quals afectarà el carrer del Joc de la Pilota mentre que la segona se centrarà a la cantonada d'aquesta via amb la plaça dels Infants. L'Ajuntament assegura que avisarà amb antelació de l'inici de cada fase i que comunicarà prèviament quines seran les afectacions de trànsit.

Talls al Conservatori

Aquest matí també es donarà el tret de sortida a les obres del Centre d'Interpretació de la Manresa Ignasiana que es construirà al teatre Conservatori.

Durant les quatre setmanes que és previst que s'allarguin els treballs es prohibirà l'estacionament al carrer de Jaume I per tal de facilitar l'accés i les maniobres de la maquinària pesant. També s'instal·larà un tancat de protecció d'obra al carrer del Mestre Blanch.