L´escola Valldaura va estrenar curs amb obres i sense Internet ni telèfon

Ensenyament va portar tard el mòdul que s'ha afegit als que formen el centre manresà

26.09.2015 | 07:53
Fotografia de la comunitat escolar a la nova grada que han habilitat al pati de primària, que és més gran
Fotografia de la comunitat escolar a la nova grada que han habilitat al pati de primària, que és més gran

L'escola Valldaura ha començat el curs amb obres perquè la nova cargolera que hi han col·locat no va arribar a temps per deixar-ho tot a punt abans d'iniciar les classes. També han hagut de fer-ho sense telèfon ni Internet. A hores d'ara està tot solucionat però, tal com ha admès la directora del centre, Clara Molina, aquests endarreriments van suposar "haver de fer mans i mànigues per rebre els nanos en condicions".
Josep Ramírez, director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central, ha explicat que, enguany, "en conjunt, hi ha hagut un nombre superior d'obres i de mòduls i alguna no ha pogut quedar acabada abans del dia14". És el que ha passat a l'escola Valldaura, centre que funciona amb set mòduls prefabricats on aquest curs estudien 220 infants de P3 a 4t de primària. Ramírez ha afegit que l'arranjament del pati de primària, on s'ha augmentat l'espai i s'ha instal·lat una graderia, també "ha endarrerit un dia o dos la normalitat" perquè es va aprofitar per fer-hi una intervenció per evitar els embassaments que s'hi produïen.

A la nova cargolera hi va la tutoria de primària, el curs de 4rt de Primària i una aula especial d'escriptura. Aquest nou espai, ha informat la directora, permetrà habilitar una aula d'informàtica que fins ara no podien tenir per manca de metres quadrats. Alhora, s'ha fet una nova distribució d'administració i de la sala de mestres, i s'ha triplicat l'espai de menjador. Finalment, s'ha adequat un accés nou a l'escola pel carrer del Dos de Maig, a banda de la que ja funcionava pel carrer d'Ausiàs March.

La directora de l'escola ha destacat la col·laboració de les famílies i de la comunitat educativa per suavitzar els obstacles d'estrenar curs sense tenir-ho tot a punt. Col·laboració que també ha posat en relleu el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Professionals sanitaris donen sang per fer-ne créixer les reserves

Hi participaran Manel Jovells, Anna Aran Solé i Marta Chandre Jofré, entre d'altres

Seminari de ´Social Selling´, avui a Manresa

Serà aquest dijous a L3 Formació Professional

Gairebé la meitat de Manresa es troba sense el servei diari de repartiment de Correus

Gairebé la meitat de Manresa es troba sense el servei diari de repartiment de Correus

Segons el sindicat CGT, actualment hi ha més de 20.000 cartes ordinàries acumulades i 1.500...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema