A partir de dilluns, i durant tres dies, es tallarà el trànsit del carrer Primer de Maig en direcció al Passeig a causa de la construcció d'un pas de zebra elevat a l'alçada de la nova plaça dedicada al doctor Simeó Selga. Mentre durin els treballs, els vehicles provinents dels carrers Sant Josep, Súria o Carrasco Formiguera que vulguin accedir al Passeig Pere III es desviaran pels carrers Aragó i Camps i Fabrés.

Els canvis en la circulació de vehicles seran els següents:

S´ocuparà un dels dos carrils de circulació del lateral del passeig Pere III entre el carrer Primer de Maig i la plaça Espanya.

Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Primer de Maig en direcció al passeig Pere III. Els cotxes provinents dels carrers Sant Josep, Súria o Carrasco Formiguera que vulguin accedir al Passeig Pere III es desviaran pels carrers Aragó i Camps Fabrés per accedir al Passeig Pere III per la plaça 11 de setembre.

El Servei Bus Manresa modificarà el recorregut dela Línia3 Mion a la plaça Bages per continuar per Av. Bases, Ctra. Santpedor , pl. Bonavista i Ps. Pere III on recuperarà el recorregut habitual. Parada anul·lada: Poble Nou. Parades Habilitades: C. Hospitalari, UPC, Valentí Almirall, Pl. Mallorca, Ctra. Santpedor - Est. Bus i Ben Plantada.