Coincidint amb l'any en què està commemorant el seu mig segle de vida, Ampans ha rebut la 14a edició del Premi Simeó Selga, que atorga el Rotary Club Manresa-Bages. La finalitat d'aquest guardó, dotat amb uns 6.000 euros i que és únic a la comarca, és ajudar a desenvolupar projectes d'interès social impulsats per associacions sense ànim de lucre.

El premi està dotat amb els beneficis que s'obtenen al Concert de Reis que organitza el Rotary Club Manresa-Bages. Enguany, aquest concert tindrà lloc el diumenge 10 de gener, a les 6 de la tarda, al teatre Kursaal de Manresa, a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat del Vallès i els cors infantil i juvenil de l'Orfeó Manresà. El repertori inclourà valsos, polques i marxes de la família Strauss, així com nadales catalanes. El preu de l'entrada és de 22 euros.

Ampans és una fundació que treballa per promoure l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. Acompanya i dóna suport a més de 1.400 persones i a les seves famílies en serveis d'atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, formació, lleure, esport i tutela.