Manresa ha guanyat un espai públic amb la nova plaça en record del pediatre i polític manresà Simeó Selga. Els vianants ja hi poden transitar, i s'ha convertit en una nova connexió directa entre el passeig de Pere III i el carrer de Carrasco i Formiguera.

Ara també cal que es converteixi en un espai de lleure. Per aquest motiu s'han dissenyat com una mena de bancades que a més a més de resoldre el desnivell de l'espai es poden convertir en grades per si s'hi celebra alguna activitat.

La plaça és encimentada, amb parterres per a una desena d'arbres. En un d'ells hi anirà l'estàtua de la Salut que actualment s'exhibeix al Casino. Hi ha dos bancs i dos fanals d'on pengen diversos punts de llum i escales per accedir al carrer del Primer de Maig, on la vorera ha quedat molt més ampla.

Aquesta és la primera fase de les obres. Falta la segona i la tercera al solar que queda més a prop de l'institut Lluís de Peguera. Aquí hi aniran jocs infantils i també elements per fer salut i esport. El pressupost global de l'obra és de poc més de 650.000 euros, dels quals 257.000 corresponen a les obres que s'han fet ara.