Després d'una primera fase que es va acabar el mes de juliol, en el darrer trimestre de l'any s'ha col·locat la senyalització dels espais ignasians que faltava.

En concret, s'han produït i instal·lat 85 indicadors de senyalització d'orientació per a vianants al Centre Històric, 3 plafons interiors (a la Capella del Rapte, a la capella de Sant Pau i a la Casa Canyelles), 7 tòtems informatius en llocs neuràlgics ignasians i 2 faristols panoràmics (un al pla de la Torre de Santa Caterina i un altre al mirador de la Balconada).

La presentació d'aquesta darrera fase de senyalització es va fer ahir al migdia a l'entrada de l'Espai Manresa 1522, la ciutat d'Ignasi, en un acte que ha tingut la presència del diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona i alcalde de Sitges, Miquel Forns; del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet; i del cap de l'Oficina de Turisme de la mateixa institució, Xavier Font.

Prèviament, els representants de la Diputació han fet un recorregut per alguns dels punts on s'ha instal·lat la nova senyalització. Miquel Forns ha agraït la invitació de l'Ajuntament i ha manifestat que el projecte Manresa 2022 permetrà projectar la ciutat arreu del territori.

El diputat de Turisme ha refermat el compromís de la Diputació per continuar treballant en aquest projecte i en aquells aspectes que "serveixen per preparar l'acollida de pelegrins i dels turistes, i per contribuir a informar i redescobrir la riquesa i el patrimoni de la ciutat en vistes de la gran celebració de l'any 2022".