El projecte dels pressupostos participatius de l'Ajuntament de Manresa ja ha entrat a la fase de presentació de projectes. Fins ara s'han dut a terme reunions sectorials i territorials a la ciutat per explicar la iniciativa. En aquestes hi han participat més de 400 persones. Ara les entitats de la ciutat podran presentar les seves propostes. El termini per fer-ho s'acaba el 31 de gener.

L'Ajuntament de Manresa destina enguany 200.000 euros al projectes dels pressupostos participatius, el doble que l'any passat. Els projectes que es presentin i s'aprovin han de tenir un cost màxim de 50.000 euros cadascun, i han d'estar pensats per millorar l'espai públic, l'urbanisme, equipaments, o bé finançar activitats o serveis a les persones.

El procés de pressupostos participatius va arrancar l'octubre passat i finalitzarà el 31 de gener amb la presentació dels projectes. A partir d'aquí i durant tot el mes de febrer es valoraran tècnicament les propostes que s'hagin presentat. Al març es presentaran públicament i se sotmetran a votació. L'11 d'abril es presentaran els resultats de forma oficial.