Els Bombers van traslladar amb helicòpter un motorista que va tenir un accident de moto per un camí de muntanya del terme municipal de Sant Salvador de Guardiola. El fets van tenir lloc a dos quarts d'11 del matí, quan un veí del mateix municipi i de 48 anys va caure de la moto amb la qual circulava pel camí del cementiri.

Arran de l'accident, el motorista va rebre cops forts a les costelles i els Bombers informaven que potser tenia fractures. Amb l'avís, es va activar el grup de rescat de muntanya dels Bombers -que van fer la primera assistència a la persona ferida- i el Grup d'Actuacions Especials (GRAE). Com que el motorista havia tingut l'accident en un camí de muntanya, el mateix helicòpter dels GRAE finalment va traslladar el veí de Sant Salvador a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

A més, ahir a la tarda hi va haver una topada entre dos vehicles a la Pobla de Claramunt, al pas Blau, molt a prop del camp de futbol. Tot i que en un primer moment es va avisar els Bombers, no hi va haver cap persona ferida a conseqüèncià de la topada.