En resposta a la pregunta del grup municipal de la CUP realitzada al darrer ple de l'Ajuntament de Manresa, el govern municipal ha informat que durant el 2014 i el 2015 sis agents de la Policia Local van ser denunciats per ciutadans i en cap cas hi va haver sentència condemnatòria, tot i que un dels procediments encara està en tràmit.

L'equip de govern de CDC i ERC ha respost a la CUP que "totes les diligències són referides a agents de la Policia Local distints, de forma que a cadascun d'ells els correspon una sola denúncia". Quatre el 2014 i dues del 2015.

Les denúncies són per danys en el vehicle propietat del denunciant (arxivat per decés del ciutadà denunciant); amenaces (es condemna el ciutadà per diverses faltes i el jutge no es pronuncia sobre la denúncia a l'agent perquè el ciutadà denunciant no va comparèixer al judici i el ministeri fiscal no va formular acusació); abús d'autoritat per haver-li retirat el telèfon mòbil (sentència absolutòria); lesions (sentència condemnatòria dels contraris i absolutòria per als agents.); lesions (interlocutòria de sobreseïment provisional per no apreciar motiu de delicte) i amenaces (procediment en tràmit).