Les festes del barri de Sant Pau de Manresa concentren avui la gran part de les activitats programades. Fins i tot al migdia tindrà lloc la festa de l'escuma que es va haver de suspendre ahir a la tarda per culpa de la pluja. De fet, l'amenaça de tempestes també va obligar divendres a la nit a acabar abans d'hora les activitats que hi havia programades.

"Estem contents de la participació dels actes aquest any perquè la gent del barri s'hi està implicant i participa activament", explicava ahir Lluís Brucart, de la comissió de festes. Avui, a més, els veïns de Sant Pau homenatjaran les persones grans i que sempre han viscut al barri, a les quals se'ls farà entrega d'una placa commemorativa -un acte que tindrà lloc a la plaça de l'Aurora-. A la tarda, hi haurà un circuït de bicicletes al final del carrer Cardener per als més petits. Després, a dos quarts de 8 del vespre, tindrà lloc el fi de festa amb fil musical i un berenar amb coca i xocolata.

Les Festes del barri de Sant Pau de Manresa s'havien de celebrar la setmana de Sant Joan, com sol ser habitual, però finalment van haver de canviar les dates per no coincidir amb les eleccions generals.