Arrenquen les obres de millora del paviment al centre històric

Aquesta setmana comença una nova tongada d'actuacions del pla de millora de l'espai urbà de Manresa

30.06.2016 | 07:13

El Pla de Millora de l'Espai Urbà que impulsa l'Ajuntament de Manresa ha iniciat aquesta setmana una nova fase de treballs per millorar els paviments de la ciutat. En aquesta ocasió, l'actuació conjunta amb l'empresa Aigües de Manresa es focalitza en tres carrers del Centre Històric: Barreres, Urgell i Sant Francesc.

Els treballs van arrencar dilluns al carrer Barreres i avui dimarts al carrer Urgell. Un cop finalitzats els treballs al carrer Barreres començarà l'actuació al carrer Sant Francesc. Les actuacions preveuen incidències de trànsit i recorreguts alternatius entre tres i quatre setmanes.

Barreres
Els treballs duraran tres setmanes al tram del carrer Barreres entre el carrer de la Mel i la plaça Gispert. Amb motiu d'aquests treballs es tallarà al trànsit de vehicles a l'alçada del carrer de la Mel, de manera que els vehicles que hi circulin provinents de la Muralla Sant Francesc es desviaran pel carrer de la Mel en direcció a carrer Urgell.

S'invertirà el sentit de circulació del carrer Sant Francesc entre els carrers Muralla Sant Francesc i Santa Maria per tal que els vehicles que circulin per Muralla Sant Francesc accedeixin a carrer Santa Maria i plaça Gispert.
S'invertirà el sentit de circulació de carrer Campanes de manera que els vehicles accediran per carrer Sant Francesc i sortiran per carrer Arbonés.

Urgell
Durant 4 setmanes s'intervindrà al carrer Urgell, al tram entre els carrers Magraner i Muralla.
Amb motiu d'aquests treballs es tallarà al trànsit de vehicles de carrer Urgell a l'alçada de plaça Clavé, de manera que els vehicles que circulin per aquest vial provinents de carrer Jaume I o carrer Mel es desviaran per carrer Magraner en direcció a carrer Muralla Sant Francesc.
Els vehicles de serveis accediran i sortiran de carrer Jaume I des de carrer Muralla Sant Domènec. Es prohibirà una part de l'estacionament de Muralla Sant Domènec proper a la plaça Valldaura.

Sant Francesc
Un cop finalitzin els treballs del carrer Barreres s'iniciaran els treballs al carrer Sant Francesc, al tram entre els carrers Ignasi Balcells i Muralla Sant Francesc.
Amb motiu d'aquests treballs es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Sant Francesc a l'alçada del carrer Barreres i Santa Maria, de manera que els vehicles que circulin pel carrer Barreres o per la plaça Gispert es desviaran pel carrer Santa Maria en direcció a la plaça Montserrat, Arbonés i Alfons XII.
Els vehicles accediran i sortiran dels carrers Campanes i Ignasi Balcells des de la plaça Montserrat. És previst que aquests treballs durin 4 setmanes.
Aquesta fase d'actuacions està vinculada a l'Auditoria de l'Espai Urbà i intervé en carrers en evident mal estat que es considera una prioritat millorar-los.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Manresa ha començat a rebre els primers refugiats dels 40 que acollirà

Manresa ha començat a rebre els primers refugiats dels 40 que acollirà

L'entitat que fa l'acollida diu que han arribat les primeres persones a l'antiga casa de les...

Creen unes jornades gastronòmiques inspirades en el Camí Ignasià

Manresa donarà a conèixer la cuina i els vins del recorregut que uneix Loiola amb Manresa

Cerimònia nupcial en directe a la fira de nuvis del Palau Firal

Cerimònia nupcial en directe a la fira de nuvis del Palau Firal

El renovat certamen es farà els dies 12 i 13 de novembre, sota el nom de Wedding Experience...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema