El teatre Conservatori de Manresa serà la seu de la primera entrega d'un nou format de programa d'entrevistes obertes al President de la Generalitat que prepara TV3. El programa es titularà 'Jo pregunto', s'emetrà en directe el proper dia 22 de gener en horari de prime time. L'entrevista també es podrà seguir en directe a través de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

El programa es basarà en una entrevista a Carles Puigdemont en la que les preguntes les faran el públic, ja siguin els assistents en directe a l'esdeveniment o bé els espectadors a temps real per mitjà de missatges a les xarxes socials. L'espai el conduiran els periodistes Carles Prats, Lidia Heredia i Pere Bosch.

Vies de participació

Els interessats a participar ja es poden inscriure a aquesta pàgina web , per formar part dels dos debats previs que es faran els dies 10 i 11 de gener al Paranimf de la Facultat de Medicina de la UB, a l´Hospital Clínic de Barcelona.

En aquestes dues sessions, els participants inscrits debatran sobre els temes que generen més interès i preocupació entre la ciutadania, segons els últims estudis del Baròmetre d´Opinió Pública de Catalunya. Aquests mateixos participants abordaran els temes que finalment es traslladaran al president durant el programa del dia 22 i triaran quins d´ells formularan les preguntes. Una tria de temes i preguntes representativa pel que fa la diversitat social, territorial i de gènere. Els debats es podran seguir en directe a tv3.cat.