Viure amb infants al Centre Històric. És el tema de la segona sessió de debat sobre el Centre Històric. Serà el 28 de gener, de 10 del matí a 12 del migdia, al Casal de Joves La Kampana (plaça d'Icària, s/n). La matinal inclourà esmorzar per als assistents i un servei de cangurs perquè els infants puguin estar entretinguts i vigilats.

La sessió, presentada aquesta setmana per la regidora de Cohesió Social, Gent Gran, Salut, Ensenyament i Universitats, Mercè Rosich, i el comissionat del Centre Històric, Adam Majó, tindrà la presència de responsables polítics i tècnics de l'Ajuntament.

Es tracta que les famílies puguin parlar i debatre sobre les propostes actuals relacionades amb el benestar i esbarjo de la canalla i perquè també puguin fer les seves propostes de millora del Centre Històric en relació amb els infants: espais de joc, lleure, esport, mobilitat i seguretat, escoles, serveis, entitats... La primera sessió, també oberta a la ciutadania, es va celebrar el mes de novembre, i va tractar sobre l'enllumenat sostenible i de qualitat al barri.