El Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa acollirà el dia 22 d´abril una gran jornada de fitness a les seves instal·lacions. L´esdeveniment, que enguany es realitzarà durant tot el dia, s´iniciarà a 2/4 de 10 del matí i es desenvoluparà fins a 2/4 de 8 del vespre, amb sessions de diverses activitats dirigides com step, aerodance, estils...

La jornada tindrà instructors internacionals com Fernando Miranda, presenter en més de vint-i-quatre països i organitzador de la convenció internacional Ideas Fitness a Màlaga; i Rosa Zamora de Córdoba, guanyadora del concurs Ideas Fitness New Contest 2016. Des de Màlaga, Rosa Oviedo impartirà una sessió d´estils, la seva especialitat, i Mar Varea (coordinadora del Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa i guanyadora del Rookie Challenger 2014-2015) impartirà una hora d´steps.

A la tarda, els instructors internacionals Janine i Steven Pereira (Gribraltar) seran els encarregats de donar el tret de sortida a les masterclass. Tot seguit, Anna Zinzinkovskaya, organitzadora de diverses convencions internacionals de fitness a Rusia, Jose Domingo (Còrdoba) guanyador del concurs Ideas Fitness New Contest 2015, i Ruth Amirkhanian, de Tarragona, presenter internacional especialitzada en la modalitat d´estils seran els encarregades d´impartir la resta de sessions.

Paral·lelament a les masterclass, pensades per a amants del fitness, aficionats i professionals, en la mateixa instal·lació, Steven i Janine Pereira, impartiran un seminari d´Step Funtional Training adreçat només a professionals.

Aquest és el tercer any que s´organitza el Manresa Fitness Day i tot apunta a que aquest esdeveniment és consolidarà com un dels imprescindibles de la Catalunya ja que a una setmana de la seva realització ja se havien esgotat les places per a les masterclass del matí i només resten disponibles les últimes per a la sessió de la tarda.