«Més medicina, sempre és millor?». Aquest és el títol del 8è Seminari de Bioètica que se celebrarà avui a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. S'iniciarà a les 14.45 a la sala d'actes del centre i és previst que s'acabi a les 19.35. Hi haurà presentacions i també taules rodones.

L'organització és del Comitè d'Ètica Assistencial (CEA) de la Fundació Althaia conjuntament amb la Societat Catalana de Bioètica amb l'objectiu de reflexionar sobre aspectes com el sobrediagnòstic, el sobretractament i l'ús de recursos amb eficàcia i efectivitat. També sobre un possible canvi de paradigma cap a una visió més global i centrada en les preferències i necessitats de la persona.

La jornada tindrà la participació del doctor Andreu Segura, vocal del Consell Assessor de Salut Pública i del Comitè de Bioètica del departament de Salut; el doctor Bernabé Robles, president del Comitè d'Ètica del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu; i el doctor Jordi Varela, consultor especialitzat en gestió clínica, entre altres professionals relacionats amb la bioètica.