Dilluns que ve tindrà lloc, al teatre Kursaal, a partir de les 12 del migdia, una àgora ciutadana per debatre com reduir la quantitat de residus, maneres d'augmentar el reciclatge i s'analitzaran les accions proposades en sessions anteriors.

Aquestes sessions estan emmarcades en UrbanWins, el projecte europeu en què Manresa participa com a ciutat pilot i que té per objectiu desenvolupar i aplicar solucions innovadores que minimitzin la generació de residus i permetin gestionar-los correctament. La trobada, que aquest cop tindrà format de dinar-debat (les anteriors s'han fet a la tarda, a l'hora de berenar), està oberta a tota la ciutadania amb inscripció prèvia a l'adreça urbanwins@ajmanresa.cat.

A banda de les sessions presencials, també s'organitzaran àgores virtuals, a les quals es podrà participar a través de l'adreça electrònica www.urbanwins.eu/online-agora/; i fer-ne seguiment per Twitter: @UrbanWINS #UrbanWINS, Facebook: www.facebook.com/UrbanWINS i Instagram: www.instagram.com/UrbanWINS, així com al bloc del projecte UrbanWINS a Manresa: https://urbanwinsmanresa.wordpress.com. Es pot demanar més informació al correu electrònic urbanwins@ajmanresa.cat.