Manresa homenatja Pilar Huguet Viñals pel seu centenari

L’alcalde Aloy i la regidora Homs li van lliurar un obsequi i un ram de flors en nom del consistori

Durant la seva vida laboral va fer de modista i va treballar per l’empresa Quatrecasas

Pilar Huguet envoltada per familiars, l'alcalde Aloy i la regidora Homs

Pilar Huguet envoltada per familiars, l'alcalde Aloy i la regidora Homs / AJM

Redacció

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Drets Socials i Persones Grans de l’Ajuntament de ManresaMariona Homs Alsina, van visitar, ahir dilluns, Pilar Huguet Viñals, per felicitar-la pels seus cent anys i li van lliurar un ram de flors i un obsequi en nom del consistori. 

La visita es va celebrar al carrer de Pep Ventura, on resideix. L’homenatjada va estar acompanyada de tota la seva família, que no es va voler perdre aquesta celebració tan especial. 

Pilar Huguet Viñas va néixer a Manresa el 15 d’abril de 1924. Ha viscut gairebé sempre a Manresa, primer al carrer de Santa Llúcia; després, al carrer del Joc de la Pilota, i els darrers 30 anys, al carrer de Pep Ventura. Durant la Guerra Civil va viure dos anys a Fontsagrada (Pallars Jussà).

És vídua, té dues filles, cinc nets i sis besnets. Durant la seva vida laboral va fer de modista i va treballar per l’empresa Quatrecasas. Entre les seves aficions destaquen les tasques de la llar, especialment la cuina i la costura. Li encanta veure l’Esbart Manresà, on ballen els seus nets.