Cultura, música, esport i danses tradicionals centraran la Festa Major de Castellterçol, que comença avui i durarà fins dimarts.

El tret de sortida el donarà avui a 2/4 de 5 de la tarda l'onzena edició de bicicletes i patins. A les 10 actuarà 9 de Teatre, i a les 11, gran Festa Activaterçol, amb batalla d'aigua juvenil.

El matí de demà es dedicarà a l'esport; a la 1, concert vermut, i a 2/4 de 6, cercavila de gegants i nans fins a la plaça Vella, abans del pregó. A 2/4 d'11 de la nit, correfoc, i després, concert i sessió de DJ.

Diumenge destaca una nova edició de la fira d'artesania a Can Sedó. Després, missa, i la tradicional dansa de Castellterçol i ball del ciri. A la tarda, futbol, sardanes, contacontes i correfoc; i a la nit, concert. Dilluns començarà amb una caminada i les olimpíades de la diversió, i a la tarda es repetiran la dansa i el ball del ciri.

La festa s'acabarà dimarts. Al matí hi haurà un espectacle infantil, i a la tarda, un acte de l'ANC, ball i cercavila de gegants. El punt final serà un xou musical a la nit i sessió de DJ.