El bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, participarà el proper dissabte 22 de setembre al tret de sortida del curs 2012-2013 de l'Escola de Formació de Laics de la diòcesi de Solsona. Taltavull pronunciarà una lliçó inaugural titulada "La recepció del Concili Vaticà II, 50 anys després" i també parlarà del "Catecisme de l'Església Catòlica, 20 anys després".

L'acte, que presidirà el vicari general del bisbat, mossèn Joan Casals, començarà a les 10 del matí amb l'acollida i benvinguda als nous alumnes. Posteriorment, el bisbe auxiliar de Barcelona pronunciarà l'esmentada lliçó inaugural del curs. La jornada finalitzarà amb la celebració de missa i un dinar per a tots els assistents. El bisbat informa que l'acte és obert i que els interessats a participar-hi han d'inscriure's prèviament. Ho poden fer per mitjà del correu electrònic elf@bisbatsolsona.cat.

L'acte, com és habitual, se celebrarà al Seminari de Solsona. Aquest nou curs coincideix amb la posada en marxa de les mesures impulsades pel bisbe Novell i encarades a l'anomenada campanya per a la nova evangelització.